Thursday, 24 January 2013

JOM TEXT KAT KOTAK JERIT

 


Alhamdulillah... 'belog' saya dah berubah wajah... 
huhuhu
em pada mulanya juz nak edit sikit2... tapi bila dah edit yang nih.. yang uh pown asa macam nak ubah...last2 edit suma.. huhu

em entry sya kali nih juz nak gtaw cara nak gna shoutbox kat sidebar uh..
law nak sumbang pendapat or nak chitchat papa
boley la ekot cara niih..

klik kat 'sahabat'
|
|
tukar nama kepada nama anda
|
|
taip 'e-mail' anda
|
|
klik 'OK'
|
|
akan kuar ruang 'say something'
|
|
'ketuk keybord' anda untuk cadangan or papa jew
|
|
( kalau nak buh smileys.. klik jew kat 'smiley' kat side atas shoutbox uh )
|
|
dah ciap text korang... klik la 'SHOUT'
|
|
tunggu jap... haaa kan dah kuaq text korang..
hope korang text la coment korang yew.. n arap sangat korang enjoy ngan belog nih
k la.. sy nak g kuar makan.. maklumla.. skunk nih cuti..<< x balik kg..
so, kna la kuaq cr makan sendiri... daaa.. 
wassalam ( ^_^ )

No comments:

Post a Comment